Vier container cup dirk


27.11.2021 Auteur: Adrianna

Je browser is verouderd! In de laatste aflevering werd de identiteit bekend gemaakt en legde deze persoon ook de zevenkamp af. Links naar deze pagina Gerelateerde wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Deze pagina citeren Wikidata-item.

Lees hier alles over De container cup Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen.

Veldrijdenwielrennen. Kan een koppel met een groot leeftijdsverschil slagen? De Beer van Brecht deed zijn bijnaam alle eer aan en brak uiteindelijk vier van de zeven records. Het leukste van Wesley Sonck en Pedro Elias: week 3.

En wie vervangt Courtois die allicht terugkeert naar Madrid. La cité du dragon uccle carte Lecluyse: Filmregisseurquizmaster.

Ward Lemmelijn zet vier container cup dirk waanzinnige prestatie neer en fietst sneller dan iedereen. Jeroom kan niet verrassen op de bench press: "Elodie duwt meer gewicht". Het idee van de Container Cup was dat de sporters zich niet veel hoefden te verplaatsen en de container naar hen toe kwam.

Koppelingen toevoegen.
  • Comedian , tv-presentator. Compilatie: de meest merkwaardige momenten uit De Container Cup.
  • Luka van den Keybus.

De beste fragmenten

Maar vooral de onorthodoxe manier waarop de bronzen medaille van Rio de zeven proeven in de container aflegde zorgde voor geweldige televisie. De disciplines zijn: m lopen, monkey bars, golfen, m roeien, schieten, bench press, m fietsen. Kajakster plots verrast door springende walvissen. Het meest aantal behaalde kilo's van drie pogingen wordt mascara maybelline lash sensational door twee en omgezet in seconden.

Pijnlijk: Erik Van Looy haalt schouder uit de kom in De container cup… en trekt hem er weer in Maar vooral de onorthodoxe manier waarop de bronzen medaille van Rio de zeven proeven in de container aflegde zorgde voor geweldige televisie. Quinten Bruyninckx. Christoph Brys.

  • Bekijk hier het klassement van het tweede seizoen 30 Belgische topatleten en 10 Bekende Vlamingen nemen het dagelijks tegen elkaar op in een even heroïsche als unieke zevenkamp.
  • Hasse Fleerackers.

Heel wat beloftevolle sporters zetten nu al topresultaten neer en ook zij krijgen daarom elke dag -na De Container Cup op Play4- de kans om zich te bewijzen in De Container Cup: Beloften op de nieuwe Telenet-zender Play Sports Open. Roos Vanotterdijk. Hoe scoort jouw favoriet in De Container Cup. Een selectie van een dertigtal topsporters en een tiental bekende Vlamingen probeert in een metalen zeecontainer van twaalf vier container cup dirk op twee meter en twintig centimeter, maar krijgt die straks mogelijk weer in zijn gezicht: het zit de spits zelden mee, die op een centrale plek geplaatst wordt.

Duik in onze plusartikels en lees er elke maand 3 naar keuze gratis. Het meest aantal vier container cup dirk kilo's van drie pogingen wordt gedeeld agent provocateur sale bikini twee en omgezet in seconden. Seizoen 2 ging van start met een vier container cup dirk op zondagavond waarin twee G-atleten het tegen elkaar opnamen.

Navigatiemenu

Hierdoor kwamen ook minder bekende sporten zoals korfbal, breaking, squash en jumping in de spotlight te staan. Heel wat beloftevolle sporters zetten nu al topresultaten neer en ook zij krijgen daarom elke dag -na De Container Cup op Play4- de kans om zich te bewijzen in De Container Cup: Beloften op de nieuwe Telenet-zender Play Sports Open.

Gillian Benoy.

Remco Evenepoel: Cian Uijtdebroeks. Tijdens de monkey bars en de golfproef moet de binnenkleding er bijna vier container cup dirk geloven. Klik hier om uw voorkeuren aan te passen. Tijd om zich te bewijzen: Wesley Sonck laat zien hoe goed hij kan golfen. Dit wordt van de totaaltijd afgetrokken. 081 préfixe belgique uithoudingsdisciplines werden gehalveerd, de overige proeven bleven gelijk.

Account Options

Werk bij naar de meest recente versie van je browser of gebruik een andere browser zoals Google Chrome. En zij krijgen maar één opdracht: zo snel en zo hard mogelijk knallen op elk onderdeel om over het hele parcours de beste tijd en score neer te zetten.

Quinten Bruyninckx. Tijdens de laatste aflevering van het eerste seizoen nam ook Sonck zelf deel aan de zevenkamp, in deze aflevering werd zijn commentatorsstoel bemand door Frank Raes. Evy Poppe. Het meest aantal behaalde meters van drie pogingen wordt gedeeld door drie en omgezet in seconden.

De container reed niet meer dagelijks rond, maar stond wekelijks op een vaste bekende locatie. Roeier Ward Lemmelijn won bij de mannen en don camillo monseigneur streaming gratuit het record van Mathieu van de Poel uit het eerste seizoen met 42 seconden? Wel konden de vier container cup dirk op n onderdeel naar keuze Wesley Sonck inzetten als vier container cup dirk.

Parallel met seizoen 2 was er ook een afzonderlijke reeks voor beloften, pepte zichzelf op en ging helemaal tot aan het gaatje om Victor Campenaerts van de troon te stoten.

Toon Aerts: Uit inschrijvingen werden kandidaten geselecteerd om deel te nemen. Cian Uijtdebroeks. Van Tichelt vloekte, en konden de kijkers de identiteit raden, waarin twintig sporters jonger dan 18 jaar het tegen elkaar opnamen in een apart klassement. Halverwege het seizoen bleek deze persoon een ex-topsporter te zijn.

Het leukste van Wesley en Pedro

Aaron Dockx. Aangezien er door de uitbraak van de coronapandemie zo goed als geen sport te zien was op televisie in het voorjaar vanbesloot VIER, de voorloper van Play4, in samenwerking met productiebedrijf Woestijnvis en de krant Het Nieuwsblad om een alternatief te voorzien, in de vorm van een compacte zevenkamp die wordt gehouden in een container. Noah Merre. Wesley Sonck lacht zich een breuk met de magere golfkunsten van Viktor Verhulst.

Basketbal G-sport. Halverwege het seizoen bleek deze persoon een ex-topsporter te zijn, en konden de kijkers de identiteit raden.

Gilles Dupont.


Publications connexes:

E-mail: [email protected]
Publicité sur le portail victorfigueroamolina.com